Netia 10 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak dla mnie jest to śmieszne by wsparcie ogniowe z jednej rakiety bilo po ok. 300dmg -.- jest to strasznie przesadzone ponieważ na małych mapach jedna rakieta i pół team'u nie ma -.- Jestem za tym by zastało mu zmniejszone dmg do 200 jak ma się max inta. PS. pierwszy raz widzę by WS miało takie duże dmg z rakiet -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W końcu ktoś to napisał xD Zgadzam się z Netią w 100% i można by jeszcze zmniejszyć dmg saperowi Bo nie wiem jakim cudem z miny potrafie od sasa dostać 300+ dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę to pisać w propozycjach, a nie jako osobny temat. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi