Netia 10 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak dla mnie jest to śmieszne by wsparcie ogniowe z jednej rakiety bilo po ok. 300dmg -.- jest to strasznie przesadzone ponieważ na małych mapach jedna rakieta i pół team'u nie ma -.- Jestem za tym by zastało mu zmniejszone dmg do 200 jak ma się max inta. PS. pierwszy raz widzę by WS miało takie duże dmg z rakiet -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W końcu ktoś to napisał xD Zgadzam się z Netią w 100% i można by jeszcze zmniejszyć dmg saperowi Bo nie wiem jakim cudem z miny potrafie od sasa dostać 300+ dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę to pisać w propozycjach, a nie jako osobny temat. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi