Vj Dominion 1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 1. Nick: VJ 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 Mialem dluga przerwe ale nadrobie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/kapitano/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Zwykle Grywam Rano i krew mnie zalewa gdy widze graczy ktorzy na co dzien grzeczni a jak admina niema to "Hulaj Dusza Piekła niema" Chciałbym wziąść sie za to... Myśle że sie nadam 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Okolo 9-20 z przerwami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wybacz, ale muszę być obiektywna xd. Z kulturą to u ciebie nie najlepiej . Niedawno wróciłeś, więc nadrób trochę tych godzin, ogarnij swój język i dopiero wtedy składaj podanie c:. Teraz jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Na nie już piszę dlaczego. otóż : -masz niecałe 13 godzin przegranych na serwerze (wymagane jest 20 godzin) -brak kultury, po banie przez mikro do mnie powiedziałeś "co ty kurwa odpierdalasz" za co później po 30 minutach dostałeś ode mnie perma za AB (niesłuszny perma mój błąd, sprawa została wyjaśniona) -brak znajomości regulaminu, wprowadzałeś graczy w błąd -jest dziennie online chyba 5 adminów co świadczy o tym że puki co serwer nie potrzebuje adminów na gwałt -napisałeś, że możesz spędzić na serwerze od 4 do 5 godzin a widzę cię od jakiegoś tygodnia i masz 13 godzin, coś mi tutaj nie pasuje. #edit No.1 Wystarczy sobie wpisać twój nick na amxbans-cs-classic.pl i od razu widać że z przestrzeganiem regulaminu u ciebie jest słabo, a co byłoby gdybyś dostał admina To tyle na razie ode mnie. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi