D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nick; D@nonekLink do SSów: Nikt nie robil chybaWycinek z konsoli(bez IP)*:You have been banned from this serverSerwer: DiablomodLink do bana:... Nie wiem co sie dzieje nie moge wejsc na serwer. Skonczylem grac wczoraj wieczorem kolo 24 i dzis od rana nie moge wejsc o co chodzi ? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez D@nonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie ma żadnego bana na ip ani na nick. Zresetuj router i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 No nie moge wejsc ;/. Moze dlatego ze czasem mi sie cs restartuje i wchodzac do gry mam name "Nick" Sprawdzcie czy na login "Nick" jest ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nie mamy danych na Twoj temat. A na nicku "Nick" to jak szukanie igly w stogu siana. Jezeli masz router, zresetuj go, jezeli to nie pomoże pobierz cs z naszej strony. Osobisćie jednak myslę, ze problem sam zniknie po próbach połączenia sie z serwerem, ponieważ uważam, ze to zwykly bug. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 a Jak bym podal ip swojego steama to moglibyscie zobaczyc czy mam bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jezeli masz steam podaj sid'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 STEAM_0:1:48696573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Brak banów. Na ip nie powinno Cię lapać, gdyz masz steam, ale nadal twierdze, ze to bug. Spróbuj wyłaczyć i włączyc cs i wbic na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Probowalem juz tak. Wogole nie ma serwera w favorites ani go nie wyszukiwuje tak jakby nie istniaj a jak wpisuje w console connect ip serwera to po chwili wyskakuje tylko w konsoli ze mam bana na tym serwerze nie wiem o co chodzi ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A inne serwery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Inne dzialaja bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Napisz do opiekuna z prośbą o restart serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi