D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nick; D@nonekLink do SSów: Nikt nie robil chybaWycinek z konsoli(bez IP)*:You have been banned from this serverSerwer: DiablomodLink do bana:... Nie wiem co sie dzieje nie moge wejsc na serwer. Skonczylem grac wczoraj wieczorem kolo 24 i dzis od rana nie moge wejsc o co chodzi ? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez D@nonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie ma żadnego bana na ip ani na nick. Zresetuj router i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 No nie moge wejsc ;/. Moze dlatego ze czasem mi sie cs restartuje i wchodzac do gry mam name "Nick" Sprawdzcie czy na login "Nick" jest ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nie mamy danych na Twoj temat. A na nicku "Nick" to jak szukanie igly w stogu siana. Jezeli masz router, zresetuj go, jezeli to nie pomoże pobierz cs z naszej strony. Osobisćie jednak myslę, ze problem sam zniknie po próbach połączenia sie z serwerem, ponieważ uważam, ze to zwykly bug. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 a Jak bym podal ip swojego steama to moglibyscie zobaczyc czy mam bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jezeli masz steam podaj sid'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 STEAM_0:1:48696573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Brak banów. Na ip nie powinno Cię lapać, gdyz masz steam, ale nadal twierdze, ze to bug. Spróbuj wyłaczyć i włączyc cs i wbic na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Probowalem juz tak. Wogole nie ma serwera w favorites ani go nie wyszukiwuje tak jakby nie istniaj a jak wpisuje w console connect ip serwera to po chwili wyskakuje tylko w konsoli ze mam bana na tym serwerze nie wiem o co chodzi ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A inne serwery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nonek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Inne dzialaja bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Napisz do opiekuna z prośbą o restart serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi