karolo 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: karolo :} 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dark Z Rises 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'wyjasnij sprawe na forum.cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:2131308110' [AMXBans] Twoje IP: '83.22.145 6.Opis sytuacji: Chodziło o podszywkę na forum. Grałem, aż nagle wszedł jakiś typ o takim samym nicku jak ja ( karolo :} ), więc napisałem do Darka o bana dla tego przemiłego człowieka. Wyrzucił go. Gościu wszedł jako karol :} i się zaczęło. Wyzywał mnie od podszywek, chociaz na CS CLASSIC gram od poprzedniego resetu. Odpowiedziałem mu i JESZCZE JA ZAŁAPAŁEM BANA od tego wszechwiedzącego administratora. Oczywiście od bana chce się odwołać, karolo :} to od zawsze MÓJ nick, jak zaczęły ostatnio pojawiać się podszywki stworzyłem konto i dzis napisałem do h@ w celu rezerwacji nicka. Ban za granie na swoim koncie? Chyba to troche nie fair 7. SID/IP: 83.22.145 Edytowane 22 Grudnia 2014 przez karolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Skarga powinna być napisana zgodnie ze wzorem , więc popraw ją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Po pierwsze jeżeli piszesz skargę zastosuj się do wzoru, ponieważ taki tutaj mamy regulamin. Po drugie wyglądało to tak : Wbiłem na serwer zbanowałem typa który używał działka (mapa zm_hs_horror) i się zaczęło cały serwer pisał mi coś w tym stylu "DARK BANUJ GO BANUJ KAROLO ON TEŻ BYŁ NA DZIAŁKU BANUJ" (oczywiście z racji braku dowodów tego nie zrobiłem, ale już mam dowód dostarczony od Kuby (Kuba321) za co jestem mu wdzięczny (oto on http://imgur.com/Q8rEdvu). Później po jakiś 5 minutach wbił typ o nick'u karolo :} i ty wyleciałeś mi ze spamem "banuj go to podszyka" dałem mu kick'a on wrócił pod nick'iem karol :} i zaczęła się wasza kłótnia, jeden wyzywał drugiego od złodziei Ja w prawdzie nie miałem możliwości zweryfikowania kto jest kim a więc dałem wam po banie z tym dopiskiem. Na przyszłość proszę o zarezerwowaniu sobie nick'u tak aby nie było takich problemów. p.s. Jak wbijesz na serwer to od razu dostaniesz bana na tydzień taka drobna informacja żebyś znowu nie trudził się w pisaniu skargi. Uważam że sprawa jest na tym etapie wyjaśniona zobaczymy co powie jeszcze Administrator. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dark z Rises. Następnym razem jak będziesz miał banuj ich obu permamętnie a nie na 30min -.- Za podszywke jest perm. Oczywiście w powodzie piszesz przykladowo "PODSZYWKA sprawe proszę wyjaśnic na forum.cs-classic.pl" i tyle do widzenia. Karolo a co miał admin zrobić? Nie miał możliwości sprawdzenia który z was to ten prawdziwy karolo, dlatego też się banuje te dwie osoby. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeżeli nie będzie dowodów na to, który jest który to rezerwacji nie będzie. Czekam do piątku, potem pomyślę komu sam mam dać rezerwacje. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi