Zło 2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Zło 2.Nick admina/gracza który zawinił: KropkA 3.Admin/Gracz : KropkA 4.Data i godzina: 23.00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): :==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Zlo ==== Admin : KropkA ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/22/2014 - 23 : 07 : 6.Opis sytuacji: Admin KropkA jest niekompetentnym adminem.Banuje graczy bez podstawie gdy prosiłem admina o wyjaśnienie nawet nie potrafił odpowiedzieć.Czym moja gra wyróżniała się od gry innych graczy.Prosił bym o pouczenie Admina KropkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 mówiłem ci ze podejrzanie grasz dlatego dostałeś ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zło 2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To nie zmienia faktu ze jesteś niekompetentnym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Admin nie popełnił żadnego błędu banując cie. Proszę napisać sprawę o UB i nie pisać skarg z takich powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi