MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 17 lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 44050528 Steam: Mall3oro l Cs-classic.pl Kiedy zaczynałeś grę w cs: Jak miałem 12 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore, mam admina na cod 8k i jak narazie jedna osoba wrzuciła ss'y. Ile masz wolnego czasu?: Dużo na forum siedzę kilka godzin dziennie (ok. 3) Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Co tu się rozpisywać, ludzie czekają na ub od kilku minut do kilku dni, będę starał się, żeby ten czas jednak był tylko i wyłącznie w minutach. Zależy mi na tym aby gracze jak najszybciej mogli dalej grać. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak grałem na aimie i wh (toki drift) Przez pierwszy miesiąc grania w cs'a, bo myślałem, że tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na tak.WiekDoświadczeniePosty i godziny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Też jestem na tak. Wydaje mi sie, że ogarnie, to co musi robić, bo ma już pewnie nie 1 raz admina. Plus wszystkie wymogi ma po spełniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi