MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 17 lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 44050528 Steam: Mall3oro l Cs-classic.pl Kiedy zaczynałeś grę w cs: Jak miałem 12 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore, mam admina na cod 8k i jak narazie jedna osoba wrzuciła ss'y. Ile masz wolnego czasu?: Dużo na forum siedzę kilka godzin dziennie (ok. 3) Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Co tu się rozpisywać, ludzie czekają na ub od kilku minut do kilku dni, będę starał się, żeby ten czas jednak był tylko i wyłącznie w minutach. Zależy mi na tym aby gracze jak najszybciej mogli dalej grać. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak grałem na aimie i wh (toki drift) Przez pierwszy miesiąc grania w cs'a, bo myślałem, że tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na tak.WiekDoświadczeniePosty i godziny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Też jestem na tak. Wydaje mi sie, że ogarnie, to co musi robić, bo ma już pewnie nie 1 raz admina. Plus wszystkie wymogi ma po spełniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi