LuBiS`_ 0 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mieliście kiedyś tak że strzelaliście do swoich bo myśleliście , że to wrogowie ?Ja czasem tak mam na CODMOD`dzie :DJak kogoś znajdę to nagram i wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 noo ;d na początku jak nie ogarnialam albo jak jest perk ze dana osoba ma stroj przeciwnika ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ten perk to i tak przereklamowany, minie jedna runda i już każdy wie, że jest jakaś osoba, która ma taki perk. Ja tak zawsze mam, niestety. Haha ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja tak mam za paniki. Wybiega zza rogu i nakurwiam HSA przyjacielowi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 sn0wy`, Chyba , że ktoś to dobrze ogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigers :*PL 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja tam nie strzelam do przyjaciela . Mam sposób na to zawszę na respie patrzę sie na radar ,albo jak jest rounda to po wszystkich przelatuję lufą . ( W lewym dolnym rogu pisze czy przeciwnik czy swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ja tak jak Nigers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi