Pzdr 1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Kokos 2.Nick admina/gracza który zawinił: -ToJestSkill- 3.Admin/Gracz : -ToJestSkill- 4.Data i godzina: 23.12.2014 - 22:20:44 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=119806 6.Opis sytuacji: Klasa dezerter, podlozylem miny NIEDALEKO respu CT, bedac w TT, za co dostalem (kolejnego juz zreszta dzisiaj za podobne sytuacje, oczywiscie zabijajac w ten sposob admina) bana. Na uwage zasluguje rowniez fakt, ze kiedy pisalem na u@ o graczach, ktorzy klada miny faktycznie od razu w przejsciach, respach, ale maja VIP'a lub sa znajomymi (przypuszczam) to wtedy jakos zadne bany nie leca. Strasznie wkurzajacy jest ten brak konsekwencji w tym co mowia admini, a jesli naprawde wkurza Was fakt, ze ktos ma lepsze staty nie majac premki to nie wiem czy to odpowiednia funkcja na serwie. P.S. Nie wszystko to tyczy sie tylko i wylacze -ToJestSkill-, bo odnioslem sie rowniez do ogolu. Zlozylem skarge, bo ten ban byl rownoznaczny z koncem mojej cierpliwosci za, wedlug mnie, niesluszne bany, a przynajmniej czesc z nich, bo dobrze wiem, ze unikalem sytuacji w ktorych byly one w miejscach niedozwolonych, za co rowniez przeprszalem jesli takowe rzeczy sie dzialy, bodajze KropkA moglby to potwierdzic, bo chyba jego dotyczyly moje przeprosiny a ban nadany mi przez -ToJestSkill-, ktorego zreszta dotyczy skarga byl juz wedlug mnie lekkim naduzyciem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Fakt Piszecie Skargi O Miny Tylko 50% Serwera Pisze Na Zwykłym Czacie Zamiast na u@ I Przez To Ludzie przestają Je Kłaść A ja bezpodstawnie Bana Nie dam A to Ze Polozyłes Miny Na Respie To Twój Błąd I Poniosłeś Pełne Tego Konsekfencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zakaz stawiania min w przejściu, na respie, bs’ie (ban od 30 minut do 1 godziny) Jeżeli masz jakieś uwagi do adminów że nie dopilnują swoich obowiązków przedstaw dowody i to porządne, czyli np. demko. Co do skargi, ban poszedł wg regulaminu, a admin nie popełnił żadnego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi