MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Siemka, daję tu kolejne moje pracę. Proszę o powiedzenie co jest źle, a jak dobrze to pochwalić ;d. http://postimage.org/image/5ppnrw5ln/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Lepsze od twoich pierwszych prac, ale po co robisz nowy temat, jak możesz aktualizować poprzedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 właśnie, te są lepsze:D. Ja tam się nie bardzo znam na grafice, ale według mnie są bardzo dobre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Prace Mega Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 zły napis . za szaro i zle wklejna postac w pierwszym a w drugim za mała ta postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ladne prace podoba sie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Są fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ładne , ale zły napis ; C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ładne. Mi się podobają. Ćwicz dalej chłopie, a daleko zajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moim zdaniem prace są dobre. Dobrze dobrane kolory tylko ten napis trochę nie pasuje :> Ćwicz dalej a prace będą jeszcze lepsze ^^ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Postępy może małe są, ale nadal nie wiesz jak się robi sygnatury. W pierwszej pracy straszny napis! Za szarawo, nie ma żadnej głębi, a render jest źle wtopiony. W drugiej zaś render jest ZA MAŁY oraz źle wtopiony. Pustka pustka. Nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi