zielmiks123 88 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Dodane vipy dla każdego wszystko fajnie pięknie i każdy powinien się cieszyć z takiego prezentu, aczkolwiek ten pomysł jest do usunięcia, bo non stop teraz są crashe serwera, albo wszystkich kickuje po kilku rundach. Serwer chyba jest przez to przeciążony, tak więc proponuje zrobić tak jak było, że vip tylko dla tych co sobie go kupili. Tak wiem ten prezent jest tylko przez 2 dni (o ile się nie mylę), ale serwer jest non stop przeciążony i zmienia mape na dd2. Więc proszę to ogarnąć, bo ludziom się to nie zbyt podoba. Pozdrawiam MAKAVELI Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Makaveli. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dobrze gada :Dod dzis mam vipa to mnie wywała ciągle xD nie moge grac,i sewer się crashuje tak jak pisał ziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 do tego normalni gracze mają Admina o.O (tak pisze przynajmniej jak piszą na U@) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 @Gruffi tylko tak mają napisane, natomiast flag nie mają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Naprawione. Co jest teraz na serwerze zobaczycie w drugim temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi