EmaN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 1. Serwer: Only DD2 2. Nick: EmaN =) 3. Imię: Jakub 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 7 - 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Nie widzę w tym sensu ponieważ adminem chcę zostać nie dlatego bo nie mam na co wydawać kasy tylko dlatego aby mi i innym grało się lepiej. 8. Czas spędzony na forum: Nie wiem , udzielam się co jakiś czas . 9. Opisać siebie: miły , uczynny , spokojny inteligenty to chyba nie ale dobra to na tyle . 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Adminem chcę zostać ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i mam dobry kontakt z graczami przynajmniej tak mi się wydaję . Ale będąc często na serwerze mogę uchronić normalnych graczy przed tymi którzy czitują , wyzywają czy robią coś co przeszkadza w normalnej grze . 11. Linki do reklam: Nie będę na razie wstawiał reklam ponieważ napisałem że nie będę dawał na składki więc myślę że rozpatrzycie to negatywnie dlatego szkoda mi czasu na coś takiego. Ale mi się wydaje że lepiej mieć dobrego admina który nie płaci niż 20 innych płacących m których musicie co chwila zmieniać. 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Robie ss'y aby upewnić się czy na pewno się nie mylę. Chyba że widać już tak że lata na sh po całej mapie i wgl wtedy banuję na zawsze od razu. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam następnie daję kick i jeśli nie poskutkuje ban 30 minut. -Nadużywa Kultury na serwerze; Tak jak powyżej staram się uspokoić i upominam jeżeli to nie poskutkuje leci ban . 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispi 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Myśle że przydał by się taki admin na serwerze Nie zawsze jest admin na serwerze a ten gracz zamula od rana do wieczora (maniak) ogarnia i wgl to sie nadaje popieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Hmm jestem Adminem tam Crispii wiec raczej serwer teraz bedzie ogarniety ^^. , ale gracz ogolnie spoko ;] (Tak jestem jego zdaniem pedalem ) Idzie pogadac :)Mikro jestZna sie na rzeczyniestety --Non Steam- Skladka Nom ale mozna dac szanse , jestem na tak ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak , ale popraw aktywnosc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem Tak. Jest Okej Lubie Emana=). Postaraj to zrobic w najbliższym czasie.-Brak Składki-Brak Reklamy-Brak Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 na nieee... brak składki , reklam , mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem twojego zdania na TAK czesto na serwie pomocny i uczynny. Bedzie z niego pozytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zwracam się do niezlylol jakbyś mogła czytać dokładniej. Aktywność na forum poprawia się co chwila a reklamy dodam bo rozpatrzeniu bo nie chcę marnować czasu jeżeli to nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Niezostanie tobie dodany Admin wszystko wyżej opisane Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Temat otwieram , powod :Aniol nie zamykaj podan , h@ niech to zrobi ale nie ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 o dziękuje bardzo Black . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dołączył: 04 Sty 2013Posty: 13Pozatym warnik za spam w podaniu ;// Sorry ale nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na Tak , ponieważ na serwie admini to nie ogary oprócz paru ale 1/2 nie ogr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bez reklam, spamujesz w podaniu, mało postów, krótko jesteś na forum i brak składki. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Składka to nie wszystko. Co niektórzy tylko myślą tutaj o pieniądzach. Widać, że się chłopak stara dajcie mu szansę. Widzę go praktycznie codziennie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja tym sie tutaj zajmuje wiec ogar. ja dodaje i ja odpisuje żeby on miał miej wiec zamykam temat zdania nie zmieniam Pozdrawiam. A Pawełek wie o tym wiec jak jeszcze mi raz odblokujesz temat poleci warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi