HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nazwa Anime: Mirai Nikki2. Zdjęcie 3. Opis: Yukiteru „Yuki” Amano jest aspołecznym nastolatkiem, który unika kontaktów z innymi ludźmi. Hobby chłopca stało się obserwowanie otoczenia i notowanie wszystkich wydarzeń w telefonie komórkowym mającym opcję prowadzenia pamiętnika. Oprócz tego Yuki spędza czas z dwójką wymyślonych przyjaciół – bogiem czasu i przestrzeni zwanym Deus Ex Machina oraz jego podwładną Muru Muru. Pewnego dnia Deus, który okazuje się realnie istniejącą siłą wyższą, sprawia, że pamiętnik nastolatka zaczyna przewidywać przyszłość. Tym samym Yuki zostaje zmuszony do wzięcia udziału w specyficznej grze. Przedmioty o podobnych właściwościach otrzymało łącznie dwanaście osób, a ta spośród nich, która jako jedyna pozostanie przy życiu, zostanie mianowana nowym bogiem czasu i przestrzeni. Kto ostatecznie zwycięży w walce na śmierć i życie? Czy będzie to Yuki?4. Ocena: 10/10 na moje świetna fabuła idealne.5: Ilość odcinków: 26 Polecam obejrzeć najświetniejsze anime które oglądałem. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Anime genialne, choć trochę psychiczna bohaterka Co do opisu szkoda, że taki krótki, lecz w sumie to dużo więcej nie można było napisać by nie ukazać spoilerów. Anime godne polecenia Jedynym minusem może być główny bohater, który przez prawie całą serię wszystkiego się boi. Taki facet bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Pomyśl gdybyś był na jego miejscu ^^ Boi się bo nie wie co się dzieję na tym właśnie polega jego strach ^^ Jego pamiętnik nagle zaczął przepowiadać przyszłość i na dodatek musiał uczestniczyć w grze na śmierć i życie Edytowane 24 Grudnia 2014 przez HaQ 4k4 B!Nl4DEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja się zacięłam po 2 odcinku, ale może to był błąd. Właśnie ten główny bohater mi w ogóle do gustu nie przypadł i irytował ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Początek może jest i nudny żałuj, że nie obejrzałaś do końca naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 No może się wieczorkiem przełamię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jedno z lepszych anime jakie widziałem, oglądając je nie zabraknie nam krwii i różnorodnych walk. Dodatkowo wciąga równie dobrze jak DeatNote. Co do bohatera zgodzę się ze Sprajtem, nieco irytuje swoim zachowaniem. Mogłeś nieco rozwinąć ocenę, podkreślić fabułę i niezłą kreskę. Jeśli nie oglądałeś, nie zaglądaj---------> Rzadko kiedy znajdzie się tak znakomite anime bez "happy and'u". <---------Jeśli nie oglądałeś, nie zaglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Najświetniejsze anine Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Na szybkości spoiler przeczytałam :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Najświetniejsze anine Dobra robota SZADOŁE I ANIME ŁOOOOOO Skoro to ci się spodobało to wyczekuj kolejnej recenzji ode mnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Na szybkości spoiler przeczytałam :< a pisałem żeby nie paczać, a ty swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bo jak widzę spoiler to myślę, że zdjęcie i myyyyk otwieram żeby się przyjemniej czytało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek. 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Cholera to anime nie powinno dostać więcej niż 6/10. Opis dobry, nie zdradza za dużo a za to intryguje. Mógłbyś mi podać link do swojego MAL'a? Oczywiście jeśli masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 SZADOŁE I ANIME ŁOOOOOO Skoro to ci się spodobało to wyczekuj kolejnej recenzji ode mnie xD Wybacz, byłem na telefonie i nie zacytowałem Twojej ciekawej wypowiedzi w głównym temacie: Polecam obejrzeć najświetniejsze anime które oglądałem. Doceniam każdą pracę włożoną w napisanie własnej recenzji czy własnego opisu. Nie ważne czy jest to anime, film fabularny czy gra. Niestety jednak do anime mnie nie przekonasz, poza tym.. za mało czasu jak i za późno na rozpoczynanie przygody z Japońskimi filmami animowanymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zapowiada się coś ciekawego . Uhuhuhu 666 post :devilred: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZ HKVP70 0 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Sama muszę polecić bo seansik BOMBA! IMO (to slang oznaczający "In My Opinion" = według mnie / w mojej opinii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi