Senrox 869 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, postanowiłem że wprowadzę jeden dzień zapłaty za admina. Mianowicie jest to 16 dzień każdego miesiąca. Wprowadziłem to z powodu tego że nie każdy admin pamięta kiedy ostatnio płacił, a potem są problemy, bo nie jestem wstanie pamiętać każdego dnia kto kiedy płacił. Dodatkowo co miesiąc sprawdzana będzie aktywność adminów, Ten który będzie najbardziej aktywny jest zwolniony ze składki na czas określony przez H@ czyli przeze mnie lista Adminówsnoxi(Gimbus)Dubstep Soot Magnetar Pozdrawiam Edytowane 24 Grudnia 2014 przez naxiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przypominam adminom o wpisywanie się w tym temacie, by uzyskać rangę admina na forum. Każda osoba bez rangi na forum utraci posadę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi