Fresh15 119 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: ZbakanyZiom 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Około 20:05 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): KLIK 6.Opis sytuacji: Według mnie gracz nadużywał funkcji ProVip'a, w postaci tego, że nie robił przerw. Proszę oglądać całe demko, na dodatek gracz postawił 4 lm'y, co prawda odrazu zabił go zombie ale postawił. Gracz robił jedno-dwu sekundowe przerwy tylko po to aby postawić lm'a. 7. SID/IP: 79.191.94.173 Pozdrawiam Fresh Miałem jeszcze demko na ProVip'a Asu. ale się gdzieś zapodziało. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Fresh. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie mogę otworzyć tego demka, proszę Cię spakuj ten plik w .zip lub .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 LINK do ss'ów spakowanych w .zip: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Gracz strzelał 15 sekund po czym zrobił przerwę na 2 sekundy, później kontynuował strzelanie przez 30 sekund, w międzyczasie postawił 4 lm'y, ewidentnie złamał regulamin (dwukrotnie) proszę o odebranie mu pro vip'a. Pozdrawiam Dark Z Rises . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Popieram, aktualnie co patrzę na niego jak obok mnie strzela, to ciągle kupuje te nieskończone ammo i nawala ciągle ciągle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 OK Popieram, aktualnie co patrzę na niego jak obok mnie strzela, to ciągle kupuje te nieskończone ammo i nawala ciągle ciągle . Ty myślisz? Zanim coś napiszesz pomyśl 50 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi