Kulpens 2 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : kulpens[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 15829078 '[AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.46.253 '[AMXBans] =============================================== typ sie podszywał podemnie na sh i aimie, i z automatu przez pomyłke dostałem bana tez ja. prosze o ub mapa de_train, godzina 21:40 server ffa#2 Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Kulpens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Link do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=120313 , admin banujący jest proszony o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) To prawda moja wina z GORY PRZEPRASZAM POMYLIŁY MI SIE NICKI Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione, gracz dostaje ub. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi