Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dirty Dancing Młoda dziewczyna spędza wakacje wraz z rodzicami i siostrą w ekskluzywnym ośrodku wypoczynkowym. To właśnie tutaj poznaje przystojnego instruktora tańca Johne'go. Między młodymi ludźmi rodzi się uczucie. Film okraszony muzyką, która w 1988 roku zdobyła Oskara i Złoty Glob. [glow=brown]Film już jest bardzo, bardzo stary, ale nadal mam do niego słabość. Mogłabym oglądać codziennie i nigdy by mi się nie znudził, Ci którzy nie oglądali, polecam . [/glow] Źródło : filmweb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 lubie ten filmy : D ogolnie to lubie filmy muzyczne i o tancu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 niezlyLOL., Noo, ja też . Jednak ten to mój ulubiony ^^. Są jeszcze te wszystki bollywood'y. Też są muzyczne i o tańcu, ale nie kręcą mnie tak bardzo jak to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja myślę że ten film jest nudny (nie obraźcie się). Nie lubię takich filmów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No zgadzam się z Extreme. ;D Nudny jak flaki z olejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi