Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zainstalowałam na nowo dziś cs. Niby po zainstalowaniu było wszystko okey ale jak wyszłam i chciałam wejść na nowo wyskoczył mi taki błąd: Próbowałam coś z tym zrobić ale nic nie pomaga, nawet ściągałam na nowo cs i za każdym razem mam to samo;/ Wiecie może co mam zrobić? na komputerze mam zainstalowany windows 8.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Próbowalas odpalic zgodnie z win8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 kinga to instalowałaś? http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download-windows-8/ Bo inne wersje ci nie pójdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Tak, nic nie pomogło. Ustawiłam też zgodność z windows 7 to za pierwszym razem działało a za drugim razem znowu ten błąd @Siwy jak wchodze na ten link i naciskam "download" nie pobiera mi sie nic tylko wyświetla jakaś strona z serwerami;/ Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Moze cos Ci blokuje, wylacz antywirusa i spróbuj uruchomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie mam antyvirusa na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spróbuj tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kliknij PPM na ikonke cs i daj URUCHOM JAKO ADMINISTRATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) @S}{adow zrobiłam tak jak na tym filmiku i znowu o samo - za pierwszym razem odpalił sie normalnie a później dalej ten błąd;/ @Bez spiny mam uruchomionego jako administratora i też nic @Natalja dalej nic;/ Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A próbowalas tworzyc skrót? z dopiskiem " -game cstrike" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) #1 rada: Wejdź w Komputer > Właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu. W tabelce "Zaawansowane" naciśnij pierwszy od góry (w ramce "Wydajność") przycisk "Ustawienia". Następnie przejdź do zakładki "Zapobieganie wykonywaniu danych", zaznacz opcję na dole i dodaj plik .exe Counter Strike'a do wyjątków. #2 rada: Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej, direct lub przywrócić poprzednie. / Temat przeproszę do problemów związanych z cs 1.6 Edytowane 25 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) a moze tak Wejdź we właściwości skrótu cs'a i w miejscu "Element docelowy" na końcu wpisz:"../hl.exe" -game cstrike -steam -32bpp"Kinga to moim zdaniem to jest wina windowsa 8 :Dnie wiem jak te nasze "poradniki"nie działaja to zmien system czy cos Buzka jaki hacker LOL Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Bez Spiny Luzno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Próbowałam wszystkiego co pisaliści ale dalej nic.. Przeinstalowałam też cs na inny dysk ale też zero rekacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Tak, nic nie pomogło. Ustawiłam też zgodność z windows 7 to za pierwszym razem działało a za drugim razem znowu ten błąd @Siwy jak wchodze na ten link i naciskam "download" nie pobiera mi sie nic tylko wyświetla jakaś strona z serwerami;/ Podziękuj cssetti. Nie instaluje się od nich cs'a, bo grzebie on w plikach systemowych. Na 100% przekierowuje cię na listę cssetti, a to oznacza, że pobrałaś od nich cs'a lub wgrano ci ich złośliwy plik (pewnie grając na multi-head bądź kuleczky, bądź innych sieciach serwerów związanych z cssetti) TrackerUI, który nie dość, że podmienia zawartosć plików w cs, to jeszcze podmienia pliki systemowe bez twojej wiedzy, w tym przypadku plik hosts Aby się tego szitu pozbyć, usuń wszystkie wersje cs'a, potem wejdź C:\WINDOWS\system32\drivers\etc i znajdź plik hosts, sprawdź najpierw czy nie ma on atrybutu "Tylko do odczytu" (PPM na plik i właściwości), jeżeli tak, to odznacz i edytuj plik notatnikiem oraz podaj jego zawartość tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 @ -_- zrobiłam wszystko i to jest zawartość tego pliku: # Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost 178.217.187.203 master.serwery.wiaderko.com 178.217.187.203 plsetti.pl 178.217.187.203 csadv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zastąp to tym # Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost i zapisz. Teraz pobierz cs'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A najlepiej kupic steama, moge Ci pomoc tego dokonać jezeli byś chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Steam jest za darmo Nie kupuj kont z cs 1.6 na allegro, za dużo fejków. Jak już znajdziesz jakieś konto, to sprawdź lepiej czy ma firmę i sprawdź czy wszystko się zgadza, bo wiele jest fejków, które działają na zasadzie: 1. Sprzedam konto. 2. Osoba kupująca zmieni dane do konta 3. Ja(sprzedawca) przywracam przez pytanie awaryjne konto, bądź cofam jego zmianę lub w ostateczności piszę do steam by zablokowali konto 4. Konto wraca do sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wszystko działa poprawnie Bardzo dziękuje -_- za pomoć a co do steama to spokojnie:D w swoim czasie go będę mieć ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę bardzo Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi