NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: Ahmed ---> OdPaLaj ! 2. Imię: Karol 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Vip- Slesh 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ahmed%20---%3E%20OdPaLaj%20%21/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Karol pochodzę z województwa Podlaskiego mam 18 lat moją największą pasją jest sport Ćwiczę od 3 lat workout i chodze na siłownę . Czemu akurat ja ? Jestem bardzo często na serwerze i myślę , że jestem dość lubiany i szanowany na codzie. Jestem doświadczonym adminem i takich chyba wam najbardziej potrzeba:) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety w tym momencie nie posiadam ale jeżeli będzie on wymagany to postaram się zakupić . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W weekendy od 9 rano do 23 . W dni robocze od 18,19 do 23. 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 4 lata z różnymi przerwami które trwały max 1 miesiąc 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Tak wiele razy przez cały mój staż gry w Csa Mam nadzieje, że was do siebie przekonałem i pozytywnie rozpatrzycie moje podanko Pozdrawiam Wymagania : Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Ps. Zakupiłem vipa - Slesh i czy będzie mnie obowiązywała składka ? Edytowane 25 Grudnia 2014 przez NoisyBoy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jednak zmieniam zdanie i jestem na nie , ponieważ nie masz wymagań , nie zauważyłam ze masz tak mało postów. I ogólnie słyszałam , że źle zachowujesz się na serwerze i jesteś niemiły , chociaż nie byłam tego świadkiem. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Pauulyn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Wielkie TAK! -Miły -Często na serwerze -Ogarnięty -Znajomość AMX Jedynym Minusem jest mała aktywność na forum ale to da się nadrobić Jak już mówiłem Wielkie TAK! Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Hs:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na TAK , miły , nie widziałem żeby miał problemów z kulturą Wiek (+) Amx myśle , że nie bedzie miał problemów. Aktywny (+) Mikrofon (+) Jestem na Tak! Spełniasz wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Lubiany? HAHAH ;D Jasne że na tak Wszystkie wymagania spełnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wymagania w większości spełnione, jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wszystko sie zgadza wymagania spełnione,jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja to chyba się uzależniłem od wymagań Xd Masz 3 posty. Do Hs:D się przyczepiłem o brak 1 posta to czemuż tu się nie przyczepię do 7 Xd Owszem, kultura w Tobie tkwi, wszystko elegancko. Może trzeba wprowadzić poprawki do wymagań a dokładnie to usunąć pkt. 4. Jestem na Nie, brak wymagań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na tak, nada się na tę posadę często gra Może i nie spełnia jednego wymagania ale może to nadrobić. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez HaQ 4k4 B!Nl4DEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 +Amx +Wiek +Staż na serwerze Jestem na Tak:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +AMX +Częstwo gra +Miły -3 posty. Nadrobisz to i będzie ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na NIE. Masz spełniać każde wymaganie, brak 10 postów, wstawiłeś sobie minus i złożyłeś jeszcze podanie, które powinno być w chwili obecnej od razu zamknięte.Brak Ci kultury, dowód? Sam wiesz o co chodzi. Kiedy Jepetto jeszcze grał jakie słowa z Twojej strony leciały do niego. Pozdrawiam połowa Jepetto i cały James0v ^^. + Mówiłeś żeby ludzie wypowiadali się w Twoim temacie, to już skreśla na starcie, żegnam. Wsio.______________To nawet nie jest Twoje konto, czyli wychodzi na to, że masz zerową aktywność na forum. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez ★ James0v. ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie ma spełnionych wymagań to dlaczego ma dostać admina? Nowy na forum 3 posty bez przesady. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
This is 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Chętnie bym dał TAK jeżeli by byłe wszystkie wymagania spełnione : ) Pozdrawiam Radek xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Masz dwa warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi