Shinji 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Shinji 2.Nick admina/gracza który zawinił: KropkA. 3.Admin/Gracz : Admin KropkA 4.Data i godzina: 18:33 25.12.2014r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracze z serwera 6.Opis sytuacji: Server # 145 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 48 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Shinji [AMXBans] Reason : ' Miny w przejsciu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 25461461 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.42.159.176 ' Grałem sobie klasą dezerter. Była mapa de_westwood. Gram klasami mające miny dosyć długo i stawiałem tak aby można było z każdej strony je obejść.To ma być moja wina że napaleńcy na fragi wchodzą w te miny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 mina była w przejściu pisałem kilka razy "zakaz min w przejściu" ale ty i tak robiłeś swoje i tam je kładłeś ban słuszny według mnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Była przed drzwiami od domku ale była do ominięcia z każdej strony. Pewnie padłeś od niej i twoje ego Cię przerosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 nie padłem do tej miny pisali na u@ wiec cie sprawdziłem i widziałem jak ją kładłeś i tak dostałeś bana na 5 min zamiast na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Dobra. Może faktycznie przez wysoką kondycje źle postawiłem tą minę. Do zamknięcia Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Shinji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A i mam pytanie dlaczego za stawianie tu min dostalem bana ,jest mozliwosc ominiecia min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 przejście, ban słuszny jeżeli tutaj dostałeś bana za miny. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Ban słuszny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi