Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wiek: 15 lat Ilość spędzonego czasu na forum (w godzinach): 1211 godzin (20 dni i 11 godzin) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Małe. Nie byłem jeszcze redaktorem, ale recenzowałem i opisywałem już różne "dzieła" (filmy, anime, gierki) Dział, który najbardziej ci odpowiada: Opisy/recenzje anime i mang. Ostatnio dość dużo oglądam anime i chciałbym się zająć tym działem. Oglądałbym proponowane anime i recenzował/opisywał na forum. Oglądam też dużo filmów, więc mógłbym też czasem coś o filmie wrzucić. Dlaczego akurat Ty?: Nie ma większego powodu bym to akurat został ja, bo każdy się nadaje na to stanowisko tak samo. Chciałbym zostać redaktorem, bo dział anime troszkę kuleje . Co chciałbyś wnieść jako redaktor?: Po pierwsze chciałbym trochę bardziej "ożywić" dział poświęcony anime. Po drugie chciałbym pomóc "laikom" w wyborze anime dla nich. Dzięki za każdą opinię . Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Moim zdaniem sobie poradzisz. Wiek Staż na forum +/- Doświadczenie Ale myślę że nabierzesz wprawy i się wczujesz w rolę Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wszyscy mieli podjar na anime a w dziale troche mało życia. Jak będziesz pisał to nie ma sprawy Wymagania też spełniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi