Rias Gremory 2 604 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wiek: 15 lat Ilość spędzonego czasu na forum (w godzinach): 1211 godzin (20 dni i 11 godzin) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Małe. Nie byłem jeszcze redaktorem, ale recenzowałem i opisywałem już różne "dzieła" (filmy, anime, gierki) Dział, który najbardziej ci odpowiada: Opisy/recenzje anime i mang. Ostatnio dość dużo oglądam anime i chciałbym się zająć tym działem. Oglądałbym proponowane anime i recenzował/opisywał na forum. Oglądam też dużo filmów, więc mógłbym też czasem coś o filmie wrzucić. Dlaczego akurat Ty?: Nie ma większego powodu bym to akurat został ja, bo każdy się nadaje na to stanowisko tak samo. Chciałbym zostać redaktorem, bo dział anime troszkę kuleje . Co chciałbyś wnieść jako redaktor?: Po pierwsze chciałbym trochę bardziej "ożywić" dział poświęcony anime. Po drugie chciałbym pomóc "laikom" w wyborze anime dla nich. Dzięki za każdą opinię . Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Moim zdaniem sobie poradzisz. Wiek Staż na forum +/- Doświadczenie Ale myślę że nabierzesz wprawy i się wczujesz w rolę Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wszyscy mieli podjar na anime a w dziale troche mało życia. Jak będziesz pisał to nie ma sprawy Wymagania też spełniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi