Pomarancza 15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:32174320/Email: [email protected]/Steam: xPomarancza Kiedy zaczynałeś grę w cs: Jakies 4/5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: 10/10 Ile masz wolnego czasu?: 10h dzdiennie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ chciałbym pomoc Moderatorom oraz Administracji w sprawdzaniu SS'ow oraz Lapaniu Cziterow na serwach. Rozmawialismy o tym z -_- że daje tylko ta range samym swoim. A ja na sieci razem Semim/GoPe/Dantusiem z 2/3 miesiace jestem Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): CD-Hack / 370hook / BadBoy / Leis / FighterFix / TokioDrift. (Tylko do REKLAMOWANIA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jestem na tak , ogarniety i wg : )) , i duzo wolnego czasu maa .. tylko warna usun :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak jak niezlyLOL., Warna usuń. Ja jestem na Tak. Wymagania (oprócz warna) spełnione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi