Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zrób coś buźka aby w końcu gracze nie obrażali się na wzajem i żeby zapanował spokój. Bo to już wkurzające Ahmed odpalaj! Pinokio ;* James0v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Buźka nie może dużo zrobić to oni mają się pogodzić a nie że ktoś im będzie to kazał bo to nic nie da. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Są pewne podziały między ludźmi, ale nie będę o nich pisać bo niektórzy mogą czuć się obrażeni.Nie każdemu da się dogodzić Dawaj, tak samo jak ty do niedawna nie lubiłeś Jepetta, czy Ever. Taka kolej rzeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak będą się chcieli pogodzić to na pewno sami to zrobią bez czyjejś ingerencji, a po za tym pisanie takich tematów może tylko jeszcze bardziej pogorszyć ową sytuację, założę się że nie czół byś się fajnie gdyby ktoś na forum z takim tematem wyskoczył. Osobiście nie wiem co jest między nimi nie tak (szczerze to mało mnie to obchodzi :x), ale tak czy inaczej pisanie takich tematów to na sto procent nie poprawi ich stosunków a jedynie może je pogorszyć, czyli to co pisałem wyżej, oczywiście zgadzam się z przedmówcami. Pozdrawiam Dark Z Rises . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moim zdaniem bezsensowne jest słuchanie ciągłych kłotni. Jak dla mnie dobrą wieścią by było że ktoś się mną w jaki sposób interesuje i chce mi pomóc. Niech buźka coś zrobi bo nie da się grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 to zatkaj uszy to nie będziesz słyszał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jest opcja mute, niekoniecznie pod komendą /mute . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To powiedz jak zrobić, bo się nie orientuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak masz porządnego cs'a nawet ns to powinno być w menu "Player List" i tam możesz mutować sobie graczy.Proszę takie rzeczy pisać w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi