BigK4812 14 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam może to pytanie powtarza się ale mieszkam za granicą i nie mogę kupić vipa sms czy idzie zapłacić paypalem albo kartą debetową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 napisz do Karola [-_-] może jest jakaś możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jeżeli założysz sobie konto w sklepiku to możesz sobie doładować kasę w portfelu sklepikowym pieniądze za pomocą przelewu tradycyjnego. Nie wiem czy to, że przebywasz za granicą ma jakieś znaczenie, ale jeżeli nie to po prostu musisz założyć konto w sklepiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wystarczy napisać do mnie na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi