BigK4812 14 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam może to pytanie powtarza się ale mieszkam za granicą i nie mogę kupić vipa sms czy idzie zapłacić paypalem albo kartą debetową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 napisz do Karola [-_-] może jest jakaś możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 545 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jeżeli założysz sobie konto w sklepiku to możesz sobie doładować kasę w portfelu sklepikowym pieniądze za pomocą przelewu tradycyjnego. Nie wiem czy to, że przebywasz za granicą ma jakieś znaczenie, ale jeżeli nie to po prostu musisz założyć konto w sklepiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wystarczy napisać do mnie na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi