Ivan 20 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 1. Nick: Ivan 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Interesuje się sportem , w wolnym czasie lubię pływac na basenach. Adminem chcę zostać ponieważ znam się na tym , i myślę że mógłbym pomóc. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zawsze po południu i wieczorami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na nie . Mało się udzielasz w Cs. Wybacz i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) jestem na tak , często gra , mikro ma. Myślę, że ogarnie tą posadę. NoisyBoy : A co ma się udzielać na cs'ie , bedzie miał admina to bedzie sie udzielał. A Ty piszesz tak , bo niektóre osoby były u Ciebie na nie w podanku Nie ma co się mścić i zazdrościć. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Pauulyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mikro może i ma , ale się wcale nie udziela . Nie nadaje się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na Tak, ogarnia aktywny i udziela się Ahmed nie przesadzaj nie musi przeciez cały czas gadać gada jeśli ma coś do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spełnia wymagania co do niektórych.Odzywa się wtedy kiedy jest potrzeba, takich adminów lubię i pozdrawiam Bl3nd'a, takich adminów się ceni, takich którzy się nie fochają jak dostaną "NIE" w swoim podanie #2 Co niektórzy, wiek jest idealny, człowiek święci inteligencją i kompetencją. Z takimi lubię rozmawiać i z miłą chęcią daję na tak.Do składki się nie przyczepię bo istnieją wyjątki, wiec się nie czepiam, do zobaczenia w szeregach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
This is 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na TAK dlaczego ? Jesteś jednym z najspokojniejszych graczy na serwerze , składka nie przeszkadza możesz jakoś to odpracowac u h@ lub się dogadać , wiek spoko często go widzę no daje TAK. Pozdrawiam Radek xXx Edytowane 25 Grudnia 2014 przez This is Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +wiek +amx +miły i pomocny gracz -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na Tak Wiek (+) Staż (+) Mikrofon (+) Amx (+) Składka (-) GT (+) Spełniasz wymagania (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzięki Ci Dobry Władco Niebios!! W końcu są wymagania (nie patrząc na składkę oczywiście). Miły, kulturalny co lata ze scoutem i mnie zabija ;d Myślę, że dobry kandydat na admina. Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Noisy - dwukrotna wypowiedz w podaniu, należy się Warn :/ Na tak, mily, ogarnia, często go widac na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi