Ivan 20 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 1. Nick: Ivan 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Interesuje się sportem , w wolnym czasie lubię pływac na basenach. Adminem chcę zostać ponieważ znam się na tym , i myślę że mógłbym pomóc. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zawsze po południu i wieczorami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na nie . Mało się udzielasz w Cs. Wybacz i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) jestem na tak , często gra , mikro ma. Myślę, że ogarnie tą posadę. NoisyBoy : A co ma się udzielać na cs'ie , bedzie miał admina to bedzie sie udzielał. A Ty piszesz tak , bo niektóre osoby były u Ciebie na nie w podanku Nie ma co się mścić i zazdrościć. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Pauulyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mikro może i ma , ale się wcale nie udziela . Nie nadaje się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na Tak, ogarnia aktywny i udziela się Ahmed nie przesadzaj nie musi przeciez cały czas gadać gada jeśli ma coś do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spełnia wymagania co do niektórych.Odzywa się wtedy kiedy jest potrzeba, takich adminów lubię i pozdrawiam Bl3nd'a, takich adminów się ceni, takich którzy się nie fochają jak dostaną "NIE" w swoim podanie #2 Co niektórzy, wiek jest idealny, człowiek święci inteligencją i kompetencją. Z takimi lubię rozmawiać i z miłą chęcią daję na tak.Do składki się nie przyczepię bo istnieją wyjątki, wiec się nie czepiam, do zobaczenia w szeregach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
This is 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na TAK dlaczego ? Jesteś jednym z najspokojniejszych graczy na serwerze , składka nie przeszkadza możesz jakoś to odpracowac u h@ lub się dogadać , wiek spoko często go widzę no daje TAK. Pozdrawiam Radek xXx Edytowane 25 Grudnia 2014 przez This is Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +wiek +amx +miły i pomocny gracz -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na Tak Wiek (+) Staż (+) Mikrofon (+) Amx (+) Składka (-) GT (+) Spełniasz wymagania (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzięki Ci Dobry Władco Niebios!! W końcu są wymagania (nie patrząc na składkę oczywiście). Miły, kulturalny co lata ze scoutem i mnie zabija ;d Myślę, że dobry kandydat na admina. Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Noisy - dwukrotna wypowiedz w podaniu, należy się Warn :/ Na tak, mily, ogarnia, często go widac na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi