MeX_Pl 89 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: MeX_Pl 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 / 8/10. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Patryk lubię grać w piłkę nożną oraz chodzić na ryby. Chciałbym zostać adminem, ponieważ chcę pomóc administracji zwalczać cheaterów. Bywają takie chwile, że nie ma żadnego admina na serwie, a cheaterzy atakują lub jakaś osoba w wieku około 10 lat wyzywa innych graczy przez mikro. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 3-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze jestem około 15.00/16.00 godz. A gram prawie zawsze jak jestem w domu w weekendy różnie bywa ale gdy jestem w domu to gram ;d 12. Staż w grze counter strike 1.6 Nie pamiętam dokładnie ale z 3-4 lata to już będzie 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem. Siwy przerwę miałem dlatego Edytowane 26 Grudnia 2014 przez MeX_Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Świetny gracz, miły kulturalny, opanowany Wymagania spełnia, był adminem przez spory czas na tym serwie, Oczywiście że na tak... Pod każdym względem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Moim zdaniem TAK Nadaje się na admina Spełnia wymagania Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie było z Tobą problemów i myślę, że jak dostaniesz admina także ich nie będzie. PRAWIE przyjemnie się z Tobą gra, czasami szlak mnie trafia z tą Twoją kosą.Wymagania spełniasz.Myślę, że raczej amx na 8 nie masz opanowanego, przynajmniej tak mi się wydaję, ale czas pokaże. Mikrofon masz ale nigdy Cię nie słyszałem, mam nadzieję, że za nim dostaniesz adma dasz się poznać wdając się w konwersację pomiędzy graczami na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mexiu, pamiętam czasy jak się ganialiśmy pain killerami Ogarnięty gracz, często Cię widuję na serwerze. Wymagania są, także być może sobie popiszemy na u@ Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Aktywność na forum , wiek , godzin troszke mało na serwerze op Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek Aktywność Doświadczenie. Jestem na tak:) Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Exel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na tak, spełnia wymagania, miły, byl juz u nas adminem, wiec amx tez na pewno opanowane, kultura zachowana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 mex byłeś już adminem i nie wiem z jakiego powodu zrezygnowałeś ;x wymagania spełniasz, +aktywny na serwie, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ogarnięty, kulturalny, opanowany co tu dużo gadać na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na TAK; +wiek +amx +mikro +składka +aktywność Edytowane 26 Grudnia 2014 przez hedzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi