SWAGG-DreaM 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pasha <przestarzałe> Neo <przestarzałe> Snax <przestarzałe> Taz <przestarzałe> Byali <przestarzałe> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Powiem tak nic nie moge ugrać z żadnym z tych cfg XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAGG-DreaM 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czas najwyższy się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 nie gram w cs go, ale mniejsza o to. Nie lepiej grać na swoim? Tutaj 'mistrzowie' ale mistrzem też można być na swoim cfg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czas najwyższy się nauczyć Po co mam się uczyć kogoś configu który ma dostosowany do swego sprzetu? Myślisz ze będziesz miał cfg paszy to będziesz elo super grać ? Mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAGG-DreaM 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja dałem tylko cfg jakby ktoś był nim zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Najlepsze cfg są własne, a nie jakieś badziewia innych. @Omega, niektórzy myślą, że jak ustawią sobie awatar lub jakiś nick związany z virtusami lub innym klanem, to będą jakimiś super wymiataczami, a z obserwacji wiem, że wielu takich gra na wspomagaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fajne configi, lecz "mistrzowskie" configi są te na, którym potrafisz grać w CS'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi