Koniec Imprezy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nick: Koniec ImprezyLink do SSów: Nie zostały zrobione żadne ssWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Koniec Imprezy==== Zbanowane IP : 195.88.90.225==== Admin : Weronika==== Powod Bana : aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 12/26/2014 - 16 : 44Serwer: Cs-Classic.pl [Only DD2] Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121337 Nie ogarniam Dlaczego dostałem Bana. Od trzech Dni gram na Tym serwerze i nagle Ban. Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 pewnie za to: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=105040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniec Imprezy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No Ok Tylko ja w życiu nie grałem na #2[FFA][MAPCYCLE] Cs-Classic.pl | pukawka.pl, Poza tym w Cs zacząłem grać 3 dni temu po 4 miesięcznej przerwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie mogłam Cię zbanować za sb, więc sprawdziłam czy masz aktywnego i miałeś. To dałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniec Imprezy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) No ok . Tylko Czy możecie Mi odpowiedzieć dlaczego mam Bana skoro nie grałem na #2[FFA][MAPCYCLE] Cs-Classic.pl | pukawka.pl . I co mam z tym zrobić ? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Koniec Imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Adres ip się nie zgadza, ip zbanowanego gracza o nicku Koniec Imprezy to: 83.24.xxx.xxx, a twoje w banie oraz na forum jest inne, twoje ip to 195.88.xx.xxx. Podsumowując mieliście podobne nicki więc dostajesz ub. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi