NoisyBoy 5 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Siema. Chciałbym zgłosić,że któraś klasa ( Headshoter albo Człowiek bez głowy ) jest zbugowana, ale raczej Headshoter. Dlaczego tak sądzę ? Dzisiaj grając ( Człowiekiem bez głowy ) nikt nie mógł mnie zabić przez HS ( słyszałem tylko odbijające się pociski ). Gdy wyszedłem 1 vs 1 z graczem, który grał Headshoter-em zostawałem zabity właśnie poprzez Heada ;c a przecież Człowieka bez głowy nie można zabić uderzając w głowę ( tak jest opisana klasa ). ;c Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To jest przewaga headshootera, kazda klasa jest dobra przeciwko jakiejs innej klasie, tak jest w przypadku headshootera i czlowieka bez glowy, headshooter moze mu strzelic hs'a. Kucacz np jest slaby na komandosow, cichych z., a dobry na klasy wytrzymale, masywne. Komandos nie lubi klas posiadajacych duza iloac broni badz amunicji, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czyli Człowiek jest zbugowany. W opisie jest napisane: "Nie otrzymuje obrażeń w głowę", to tak powinno być a nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nic nie jest zbugowane, klasa HeadShoter ma 1/x na strzelenie HS uderzając byle gdzie, jak będzie walić w glowę to nie zadziała. Uderza w nogę, a zalicza uderzenie jako HS, tak to właśnie działa. Wyjaśnione. PS: Ten dział nie służy do takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi