szymcio0036 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam Sytuacja jest nietypowa, gdyż gram na serweże już bardzoł długo (onlydd2), ostatnio nawet jakoś wstawialem ssy... Dziś jak zwykle wieczorkiem gram sobie i nagle pojawia się czit o tym samym nicku co ja ( --->|szymcio|<--- ) i zabija wszystkich (łacznie ze mną) więc wbiłem na specta i pytam się co jest grane, jak to możliwe że mamy te same nicki, lecz po chwili zostałem zbanowany... Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi ? Prosze o szybkie wyjaśnienie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi