szymcio0036 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: --->|szymcio|<---Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : --->|szymcio|<---[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 546335784 '[AMXBans] Your IP : ' 91.233.159.24 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check yoSerwer: Only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121516 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121517 Sytuacja jest nietypowa, gdyż gram na serweże już bardzoł długo (onlydd2), ostatnio nawet jakoś wstawialem ssy... Dziś jak zwygle wieczorkiem gram sobie i nagle pojawia się czit o tym samym nicku co ja ( --->|szymcio|<--- ) i zabija wszystkich (łacznie ze mną) więc wbiłem na specta i pytam się co jest grane, jak to możliwe że mamy te same nicki, lecz po chwili zostałem zbanowany... Wstawiam prośbe o UB i linki do dwóch banów mojego i oszusta. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez szymcio0036 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Proszę o wyjaśnienia admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam jesli kolega napisal o UB prosze mu je dac, poniewaz sprawy na dd2 sa nie typowe. Wiec chodzi o to ze napewno byla sytuacja taka ze ktos pod twoim nickiem wbil na aim sh wh dzis duzo osob pewnie bedzie o to pisac , zdazylo sie to nie raz wiec jesli napisales to znaczy ze ktos na twoim nicku byl odpalony i zbanowano oba te nicki,a gdy nie jestesmy pewni banujemy jak widac nick ktory heatuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na prośbę Anfetaminy zdejmuje bana, który on wlepil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi