bloggernad 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Chudy ==== Zbanowane IP : 5.226.116.40 ==== Admin : AmfetaminA [t] ==== Powod Bana : ab ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/27/2014 - 00 : 29 : Sugerujesz mi typie ,że byłem odpalony ? Weź sobie DEMKO obejrzyj bo niepodstawnie zostałem oskarżony o pomoce w grze których nie miałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ab to aktywny ban, którego nie masz. Admini banujący powinni zwracac uwage na ip a nie nick! Zwłaszcza taki nick, który zdarza sie dość często. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi