Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Siema, przeprowadzam mój pierwszy wywiad. "Niestety" z siostrą, bo chciała No to co? Zaczynamy Redaktor - Extreme Osoba - Effcia Cześć, dzięki że chciałaś poświęcić trochę swojego czasu na ten wywiad. Siemka, zawsze do usług ;pp. Czy mogłabyś się nam przedstawić? Ile masz lat, gdzie mieszkasz, co lubisz robić, czym się interesujesz... Mam na imię Ewa. Mam 15 lat. Mieszkam w Świdnicy, niedaleko Wrocławia. Lubię grać w piłkę nożną, koszykówkę i spędzać czas ze znajomymi. Interesuję się Cs'em, pisaniem opowiadań i czytaniem. Na jaki kierunek się wybierasz po gimnazjum? Mam w planach pójście do szkoły wojskowej, ale jak nie wyjdzie to pójdę na policjantkę. Przez cs'a czy tak z chęci? Częściowo przez cs'a, lubię strzelać ;dd. Ale też dlatego że kręcą mnie takie zawody. (Podobają mi się mundury ;pp). Hahahah. Ciekawe ^^. Masz rodzeństwo, zwierzęta? (Ja to wiem, ale niektórzy nie ;p). Mam. 3 siostry, pawiana (młodszy brat) i Ciebie małpko. Nie musiałaś tego mówić, ale ok. Kłócicie się często czy czasami? Nie ma dnia żebyśmy się nie kłócili. Nawet godzina to za długo ;pp. Kiedy rozpoczęła się twoja przygoda z cs'em Hmmm. Dokładnie nie pamiętam, ale to było jakoś 3 lata temu. Nie grałam na botach, tylko robiłam za żywą tarczę ;dd, tylko przez pierwszy rok. ;D Co Cię sprowadziło na forum jak i serwery cs-classic? Kolega . Przez Jacoba tu trafiłam, powiedział że grają tu fajni ludzie i chyba to mnie skusiło. Szkoda że już Go nie ma. Brakuje Go tu, tak jak od niedawna Dawidka. :c Okey, kiedy dostałaś redaktora to co wtedy czułaś? Z początku nie uwierzyłam, że ktoś taki jak Ja zasługuje na coś więcej niż ranga Girl, ale jak przeczytałam wasze wypowiedzi to zrobiło mi się ciepło na sercu . Dziękuję że poświęciłaś mi ten czas, który zużyłabyś na dokończenie książki ;p. A tak poza tym to jaki ma tytuł? Teraz czytałam Zdradę, ale już kończę kolejną, Hades. Ok. Chciałabyś kogoś pozdrowić na koniec? No tak... Pozdrawiam Pawła, niezłyLOL'a, Sn0wy, Senroxa, Digletta, Lewego i całą resztę, o której niestety zapomniałam. Przepraszam . Jak się podobało to ślijcie piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzięki za pozdrowienia :mrgreen: Ciekawy wywiad :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dobry wywiad ;)hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zacne milordzie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 hahaha, dobrze to wyszło . masz piwko, leci do Ciebie;p Jacob, Ty żyjesz?:oo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 dzięki za pozdro nie ma to jak wywiad z siostrą :Dale fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No całkiem ciekawie :] piwo leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi