Kilerek 8 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 1. Nick:KILLEREKPL 2. Imię:Piotr 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10,7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KILLEREKPL/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Piotrek interesuje się piłka nożna,graniem w różne gry, jestem spokojny czasem lubię się pośmiać nie którzy gracze może mnie znają i wiedza ze jestem ogarnięty graczem.Chce zostać adminem ponieważ chciałbym pomóc obecnym adminom w zaprowadzeniu porządku na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:hmm 3 godziny w dni robocze a w weekendy od 3 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze16.00 albo 17.00/Weekendy rano oraz wieczorem 12. Staż w grze counter strike 1.6 jakieś 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak byle jak pisane te podanie, 8 punkt w ogóle : "...gracze może mnie znają i wiedzą, że jestem ogarniętym graczem" "Chcę zostać adminem, ponieważ chciałbym..." Coś takie nie tego.Po drugie w OGÓLE CIĘ nie widzę na serwerze, nie mam na myśli tego, że nie grasz, tylko nic nie zgłaszasz, nic nie mówisz siedzisz cichutko i w ogóle Cię nie widać, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na Nie , powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 KILLEREK Sory ale podanie napisane na odwal nadużywasz mikra jestem zmuszony być na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Sorry ja też jestem na nie powody są wymienione wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Za mała aktywność na GT. Popraw ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi