Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Gdy już mamy dział komputery to może zaczniemy to jakoś rozbudowywać? Ja wiem że to forum cs'a lecz można by dodać kilka rzeczy między innymi - Problemy i Usterki - Kupno i Modernizacja - Poradniki - Pytania Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej za. Na każdym forum znajdą się ludzie, którzy chcieliby porady od kogoś bardziej wtajemniczonego w sztukę obsługi/kupna/naprawy komputerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Szczerze powiem, nie wiem czy aż taka rozbudowa jest potrzebna. Jeżeli ktoś ma usterkę komputera to będzie zastanawiał się czy pisać w problemach czy w usterkach. Moim zdaniem dobrze jest tak jak jest, a jedyne co można zrobić to jakiś podpięty temat, w którym ludzie mogliby pytać się o różne rzeczy, nie zaśmiecając forum kolejnymi tematami. EDIT: @Omega Ja tam myślę, że nie każdy posługuje się definicjami z wikipedii :x Ja jeśli miałbym problem z komputerem, powiedzmy: zbyt duże temperatury na karcie graficznej, to napisałbym w problemach, a nie usterce, ponieważ uważam, że nie mogę sobie sam z tym poradzić i potrzebuję pomocy. Chociaż fizycznie jest to usterka Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Pride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Prajt popieram. Jak ktoś się w tym dziale udziela to albo chodzi o jakiś problem z kompem albo o kompa do cs'a go. Rozbudowa moim zdaniem nie potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Szczerze powiem, nie wiem czy aż taka rozbudowa jest potrzebna. Jeżeli ktoś ma usterkę komputera to będzie zastanawiał się czy pisać w problemach czy w usterkach. Moim zdaniem dobrze jest tak jak jest, a jedyne co można zrobić to jakiś podpięty temat, w którym ludzie mogliby pytać się o różne rzeczy, nie zaśmiecając forum kolejnymi tematami. Problem a usterki to dwie różne rzeczy .. Problem - Problemem potocznie nazywa się sytuację trudną, z której należy znaleźć drogę wyjścia bądź poważną sprawę, która wymaga przemyślenia i zdecydowania się na jakieś jej rozstrzygnięcie. Usterka - stan niesprawności obiektu uniemożliwiający jego funkcjonowanie, występujący nagle i powodujący jego niewłaściwe działanie lub całkowite unieruchomienie. Stwierdzenie tego stanu na ogół nie wymaga użycia aparatury badawczej. Moment wystąpienia awarii nie jest możliwy do określenia z góry, przeważnie nie sposób przewidzieć również jej zasięgu. Niekiedy można jednak stwierdzić oznaki zapowiadające awarie To dlaczego w innych działach nie mogli podpiąć tematów? Te popinanie to jeden wielki syf jak dla mnie. Lepiej jak są poddziały bo wszystko jest na swym miejscu. Widzę że nic nie chcecie robic na tym forum ;p Powinno to wyglądać tak: Problemy i Usterki @ Widze że macie problemy z usterkami więc '' Pytania i Problemy '' Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie przesadzajcie, spójrzcie na "Sport". Posiada aż 8 kategorii, choć jest mniej odwiedzane niż np. kuchnia. Bardzo często widzę tematy: Jakie słuchawki kupić? Jaką mysz polecacie oraz: Co mam robić? Co to za błąd? itd. itd. Proponuję subfora: - Pytania i problemy - Kupno i Modernizacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaliano 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dział zostanie rozbudowany niedługo, ale w troszkę inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi