Pride 544 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mam zamiar kupić kontroler do PC do ceny 100 zł. Na razie upatrzyłem coś takiego http://www.morele.net/gamepad-natec-genesis-pv44-njg-0407-541542/ Co o nim sądzicie? Warto kupować, czy może macie jakieś lepsze propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja kupiłem w media markcie speedlinka za 50 zł do fify 15 i pięknie śmiga, po co jakieś tam wypasione, nikt na to nie patrzy, liczy sie jak chodzą przyciski, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dołóż 50 zł i porządny kup http://www.euro.com.pl/kontrolery-do-konsoli/microsoft-xbox-360-wireless-czarny-adapter-do-pc-w-zestawie-.bhtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja kupiłem w media markcie speedlinka za 50 zł do fify 15 i pięknie śmiga, po co jakieś tam wypasione, nikt na to nie patrzy, liczy sie jak chodzą przyciski, itd. Mógłbyś podać konkretny model twojego pada? Chętnie bym sobie go obczaił na własne oczy, bo akurat tak się składa, że też mam media w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Ja tak samo jak Omega dołóż lub sprzedaj skiny z GO ;d Za 125 już kupisz takiego nowego pada do xboxa Edytowane 27 Grudnia 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi