rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nick: rewoX Powód rezygnacji: Serwerowi nie poświęcam zbyt dużo czasu, bo go aż tyle nie mam. Na dobrą sprawę przez ostatnie dni byłem na serwerze tylko gdy ktoś mnie poprosił na steam/gg żebym wbił bo jest czit. Zostałem przyjęty do ubteam, muszę na bieżąco śledzić czy ktoś nie wstawił prośby o ub. Chciałbym również więcej czasu poświęcać FFA bo na tym serwerze zacząłem swoją przygodę z csc i na nin chcę zostać jak najdłużej. Coś od siebie: Cóż. Przede wszystkim dziękuję sootowi za danie mi szansy. Byłem adminem przez miesiąc i kilka dni, nie było na mnie skarg, mam nadzieję, że dobrze wykonywałem swoją pracę. Ostatnio jest składana masa podań a ja nie chcę 'blokować' miejsca nowym kandydatom. Jeżeli ktoś jest w stanie poświęcić czas na serwer to na pewno będzie lepszym osobą na to stanowisko niż ja. Ekipa adminów jest bardzo miła, naprawdę fajnie mi się z Wami współpracowało. Jeżeli znajdę czas to zawitam czasem na bf2. Kto wie, może nawet złożę podanie. Pozdrawiam wszystkich adminów oraz opiekuna tego serwera i życzę Wam żebyście dalej byli taką fajną ekipką. (Shanell wiem, że mnie zabijesz xd) //rezygnacja tylko z admina bf2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Szkoda, że rezygnujesz nubie ;c. Pokaram cię za to na mix'ach . @James, tu kłóciłbym się, że najlepszego gracza, było tak jak napisał Bez Spiny ^^ Edytowane 28 Grudnia 2014 przez BezImiennyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i bf2 straciło najlepszego gracza xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Eh, coż plus taki ze tylko bf2 ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mogłeś napisac prawde xD,że cie jechali na serwerze bo nie miałeś odznak i przez to xD Dobrze ze jestes na FFA muszękogoś karac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i kogo ja teraz bede karał na bf2 jak nie cb pałko ) Powodzenia życzę ci jako admin ffa i w ubteam życzę ci powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No zabije, jak można z tego serwera rezygnować ?! Pffffff.... Foch. ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Oj Shanell <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi