InnVis 181 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Imię:Dawid Wiek: 21 Kontakt:PW, gg Twój nick na TS3:Cwaniak Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z tego co wiem zwolniło się miejsce na admina ts wiec Cwaniak się nie poddaje i pisze podanko. Bardzo chciał bym pomóc ekipie Adminów jako iż znam się troszku myślę że nadał bym się na to stanowisko . Opinie zostawiam Dla was Kontakt z administracją: (w skali 1-10):9 Ile czasu spędzasz na TS3: dziennie 3-5h Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8-9 myślę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre długo siedziałem w tym Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Doświadczenie , 'aktywny' na ts'ie . na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi