InnVis 181 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Imię:Dawid Wiek: 21 Kontakt:PW, gg Twój nick na TS3:Cwaniak Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z tego co wiem zwolniło się miejsce na admina ts wiec Cwaniak się nie poddaje i pisze podanko. Bardzo chciał bym pomóc ekipie Adminów jako iż znam się troszku myślę że nadał bym się na to stanowisko . Opinie zostawiam Dla was Kontakt z administracją: (w skali 1-10):9 Ile czasu spędzasz na TS3: dziennie 3-5h Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8-9 myślę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre długo siedziałem w tym Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Doświadczenie , 'aktywny' na ts'ie . na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi