Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) GATUNEK: Horror PRODUKCJA: Holandia PREMIERA: 2009r Film reżyserii Toma Sixa. Na początku zapowiada się jako typowy amerykański horror - dwie przyjaciółki wybierają się w podróż po Europie, trafiają do Niemiec ale ich samochód ulega uszkodzeniu w środku lasu. Dziewczyny nie myśląc ruszają w poszukiwaniu jakiejkolwiek pomocy. W końcu trafiają do domu Dr. Heitera Jest on niemieckim chirurgiem, który w przeszłości zajmował się rozdzielaniem bliźniaków syjamskich. Jednakże później wyznaczył on sobie za cel połączenie ze sobą trojga ludzi jednym układem pokarmowym. Wszystko miał przemyślane co do cala. Przybycie dwóch pięknych młodych kobiet było dla niego jak grom z jasnego nieba (szczególnie jeśli brakowało mu tylko dwóch osób do realizacji planu). Jednak czy wszystko pójdzie po jego myśli? Czy bohater dobrze dobrał tą grupę? tego dowiecie się oglądając sami:) Parę słów ode mnie: Oglądałam film niejednokrotnie i śmiało mogę stwierdzić że jeśli ktoś ma słabe nerwy nie jest w stanie go całego obejrzeć. Reżyser podobno po nakręceniu filmu dostawał różne wiadomości z groźbami i z tekstami ze jest chory psychicznie;o Jakaś cząstka prawdy w tym jest bo nikt o zdrowym umyśle nie nakręcił by tak chorego filmu:) Najlepszym momentem całego filmu moim zdaniem jest fragment kiedy cała grupa jest już połączona i próbują chodzić itp. No ale są gusta i guściki. Moim skromnym zdaniem nie zalicza się do grupy najstraszniejszych horrorów, jednakże w grupie najobrzydliwszych zajął by drugie miejsce, zaraz po drugiej części tego filmu ( recenzja 2 części filmu zostanie dodana wkrótce). Ogólnie mówiąc film bardzo dobry - oceniam go 8,5/10 Tutaj podaje link dla osób chętnych oglądnięcia filmu: http://www.cda.pl/video/13517596/Ludzka-Stonoga-Lektor-PL Miłego oglądania! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 CHORE nie polecam, kinga lajka bym ci dał ale coś mnie ta dżdzownica obrzydza i mam limit lajków już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Zaciekawił mnie wstęp. Z tego co czytam film chory XD Jednak ja wlasnie mam slabe nerwy i chce spac w nocy! xd Ps: 1 recenzja jak dla mnie swietna xd Edytowane 28 Grudnia 2014 przez natalja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 nie lubię takich filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Natalja spać będziesz:D ale nie zalecam jedzenia przy oglądaniu ^^ nie ciekawie może sie to skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo fajny oglądałem. like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ładna recenzja Co to filmu jest ostro porąbany i moim zdaniem śmieszny. Śmiesznie wygląda ta ludzka stonoga, bardzo słaby makijaż wzorowany na rozcinanie skóry. Ciekawi mnie tylko co miał w głowie reżyser podczas kręcenia filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 oglądałam , obleśny film xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Oglądałem , słaby film ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja tam nie lubię takich filmów bo mi się później kiepsko śpi a ty mi mówisz żebym oglądała to nie raz ja sobie odpłacę za to a filmów tego gatunków nie lubię strasznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 obleśne, fuj, ohyda. Co do recenzji to podoba mi się twój styl pisania. Wszystko na + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mogłabyś zrecenzować jakiś film romantyczny? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Oczywiście że mogłabym czekam na wasze propozycje tutaj : http://forum.cs-classic.pl/topic/19194-propozycje-film%C3%B3w-do-zrecenzowania/ a jeśli nei to wybiore coś sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi