DIABEL 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 1. Serwer: 45k CodMod2. Nick: DIABEL3. Imię: Filip4. Wiek: 14 -15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jak premka się liczy to tak xD8. Czas spędzony na forum: Nwm parę godzin częściej siedze na servie 9. Opisać siebie: Młody xD.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ denerwujące są te czity nie tylko dlamnie ale tez dla innych graczy. Chce pilnować porządku na serverze ping, sb itd. Mam jako takie doświadczenie 1 rok byłem adminem.11. Linki do reklam: Ustalone z H@-_-.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ssy i ban pernamenty -Gdy ktoś nadużywa micro; Ban na 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban 10 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steamMam 2 Warny, ale już jest ustalone z -_-, że zanie zapłace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Leń z Ciebie straszny za warny chcesz placic a reklam wgl nie robisz.Reszta w miare.Moze byc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 TAK- godziny na serwie w porządku - ogarniesz - amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 na tak .. moza dac szanse , micro ma , amx ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak -ogarniasz-godziny-amx-mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Heh no jasne ze na tak a wczoraj sobie myslalem czy kiedys zlozysz podanie :DSadze ze spokojnie sobie ogarniesz admina :)Na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na duże TAK myślę że ten nieogarek(tak na niego mówię nieraz ) to ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Taak bardzo pomocny, ogarnięty gracz co tu więcej gadać jeszcze raz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 PISZ NA PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi