Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Siema Ostatnio pogrywam sobie w cs:go. Pewnie jak reszta wkrecilem sie w obstawianie. Oczywiscie jestem na minusie Ale nauczylo mnie to szukac najpierw infa w necie. Najprosciej jest znalesc jakies analizy na facebooku. Ale zauwazylem potecjal jaki niesie ten temat.... Mianowicie powstaja fora ktore sa skierowane w tym wlasnie temacie. Takie strony momentalnie sie zapelniaja bo wszyscy szukaja "infa" Moze mozna poswiecic u "nas" kawalek miejsca na to. Moze mamy kogos kto "betuje" i zna dobrze temat. Na poczatek mozna wklejac czyjes analizy. Z czasem napewno by sie to rozkrecilo. Ja sam poswiecam przed meczem z pol godziny do godzinki na szukanie infa:P Czekam na opinie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 o to mi się podoba, jako iż Scena Counter_Strike rozwija się w kierunku CS:GO, no to jest do dobry pomysł Sam nawet czasem obstawiam a przydałaby się pomoc, w trudnych do wytypowania meczach Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Również jak najbardziej na tak teraz coraz więcej osób zaczyna grać i obstawiać można coś pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przydalaby sie osoba ktora czesto obstawia tak zeby dodawac tematy.A jak by sie nikt nie zglosil to na poczatek ja bym sie tym zaopiekowal (dodawal mecze i szukal analiz). Z czasem ktos by to przejal, a zalezy mi na tym bo juz troche przegralem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobry pomysł Chodzi.. o to? http://forum.cs-classic.pl/forum/403-csgo-lounge/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jest z tym dział i zamierzam na nowy rok zacząć tam moją przygodę "Od zera do kosy" (jakoś tak).Na razie grają same gówna, więc nie ma co obstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Aha ok to nie wiedzialem. Mi bardziej chodzilo o rozkrecenie tego na duza skale. Temat ma ogromny potecjal tylko musi byc dobrze wyeksponowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zacznijmy spokojnie, bo u nas mało kto się tym interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 o przepraszam, ja obstawiam każdy mecz tym co mam, ja z chęcią mogę dodawać swoje typowania meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tez obstawiam ale jak narazie minus z hajsem niestety przydalo by sie cos takiego zeby se obstawic a potem jakies lepsze skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja tam zaczynam się tym interesować. Dzisiaj na przykład typowy hazard, skiny na BJ, oby wygrali Czekam na twą przygodę z kosą wodzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Koleś na FFA od czasu do czasu wchodzi i cwaniakuje, że już zarobił ponad 200$ na tych obstawieniach. Niby posiada jakieś fanpage, którego mu gracze likują i sami zarabiają na meczach dzięki podpowiedzią tego kolesia. Ostatnio go wyśmiałem, że jego podpowiedzi są g.... warte bo każdą drużynę, którą mówił mi żebym obstawił to przegrałem skiny, co prawda nie droższe jak 0.20, ale sam fakt, że podpowiedzi są słabe, chyba, że mi specjalnie źle podpowiada. Na innych podpowiedziach też się zawiodłem. Dlatego podejmując się takiej działalności, trzeba znaleźć osobę przede wszystkim zaufaną, która będzie się na tym znała. Ostatni jakiś turniej pokazał, że nie zawsze wszystko wychodzi, bo kto by przypuszczał, że najpierw VP pokona Fanatic, a później w finale Fanatic wygra z VP?? Ostatnio klan Orbit pokazał klasę, a kto na nich tak naprawdę stawiał??. Ja i tak stawiam kilka broni nic nie wartych, więc albo je tracę, albo zyskuję kolejną taką samą. Oczywiście jestem na TAK, jeśli chodzi o twój pomysł Panie Damianie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja postawiłem na ESC, dostali w dupę, więc postawiłem potem na Orbiti i się prawie zwróciło. Gdybym postawił wtedy na orbit, to pewnie miałbym ponad 200$ teraz, szkoda. Lecz to nie miejsce na takie pogaduszki. Na razie nie ma co obstawiać, a dział będziemy mogli spokojnie rozwijać po nowym roku. Każdy może dodać coś od siebie. Nikt nie da ci 100% pewności, licz zawsze na siebie. Taki dział powstałby na zasadzie wspólnej pomocy. Każdy powinien dodawać coś od siebie, dzielić się swoimi przemyśleniami, bo tak to bezsensu będzie gdy jedna osoba da zarobić reszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 pozbieralbym analizy z wszystkich grup w jakich jestem i wrzucil w jeden temat. napewno by to pomoglo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi