BENGBENGgazi 3 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 1. Nick:ZJARANY KOGUT2. Imię:Łukasz3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/ZJARANY%20KOGUT/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam dosyć spore doświadczenie, jeżeli chodzi o sprawowanie funkcji admina na serwach.Nigdy nie sprawowałem innych funkcji typu (morderator/H@/J@) dlatego moje doświadczenie zawsze wiązało się z Administratorem serwera więc tylko w tym kierunku się "kształciłem".Jest tutaj kilku Administratorów lecz nie często można ich widywać np, o godzinie jaka jest teraz (patrz godz, podania), oraz w późniejszych porach nocnych.Ja zobowiązuje się do sprawowania w tej funkcji zarówno w dzień jak i w nocy. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:5484324 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Kilka godzin dziennie, nie potrafię określić dokładnego czasu gry.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Weekend, Dni robocze12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Skąd ty możesz wiedzieć że nie ma adminow o tej porze?? hm?? (Ja bylem na serwerze, tylko że pod innym nickiem.) po za tym zawsze na sb na forum można wbić i dać info że taki i taki typek lata na takim i takim hacku. Co do podania. Ja jestem na nie. Masz tylko 18h przegranych na serwerze, i w ciągu 11 dni przegrałeś tylko 15 h od ostatniego podania,które pisałeś 18.12.2014, to licząc tak na oko 1h i 10 min dziennie, a w podaniu piszesz że kilka godzin dziennie w weekendy i dni robocze. Oj majster... nie ładnie. Główne wymagania 1. Wymagany wiek - 17 lat + 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze - 3. Aktywność w dziale [DD2] - Tak to wygląda u ciebie. I do tego jeszcze doszło kłamstewko w podaniu. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez 3lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek09 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 NIE na serwerze wgl Cie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENGBENGgazi 3 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 3lu chyba mnie nie lubisz co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 wypowiadanie się w swoim podaniu jestem na nie nie czytasz regulaminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wypowiedz w swoim podaniu = Automatyczne zamknięcie podania. JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jestem na Nie - Wypowiedź we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na nie - Wypowiadanie się w swoim temacie - Mała aktywność na forum jak i na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 z 18h nie podbijesz świata http://forum.cs-classic.pl/topic/28660-nowe-wymagania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi