Leegendre 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Przepraszam że przeszkadzam lecz byłem na cs'ie przez 10 minut wychodzę i jakoś o 2-3 w nocy próbuje wejść i patrze dostałem bana i nawet nwm za co tak mam steam dlatego się dziwie bo steam ma przecież antycheat . Spróbowałem znaleść ss'y ale bez ustanku czyli że nie zostały zrobione. Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ^^ Pro100wRyj ^^ [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.18.9 ' [AMXBans] =============================================== I nwm czmu tu jest napisane Banned Nickname to nick admina ? który mnie zbanował bo ja na tym nicku nie gram mój to (leegendre) Steam ID : STEAM_0:0:77578421 Dziekuję za rozpatrzeniem mojego tematu i życzę Miłego Dnia Pozdrawia Leegendre ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Lapie Cię na ip. Tutaj nic nie pomogę. Jezeli posiadasz steam to nie powinno Cie lapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leegendre 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To czyli co mogę zrobić ? chyba już nic tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Basz bany na ip. Jezeli masz router zresetuj go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi