Ilonez 779 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nick: Ilonez Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko z Admina na DR, kiedy nie wejdę to jakiś Admin jest, poza tym znudził mi się ten tryb Coś od siebie: Poproszę o rangę Girl na główną ;3, no gracze możecie odetchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To na dr jest aż tyle adminów? Nawet nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ale na ZM zostajesz bo zapewne tęskniłabyś za mną i za tym dokuczaniem tobie botku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Lel :c kto mnie bedzie teraz slapal po calej mapie :C szkoda.. (chociaż też chyba zrezygnuje xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Shad na DR nie ma prawie adminów ^^ same noł lajfy. Szkona Ilonka, że mnie opuszczasz :c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi