-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 1. Nick: UsmiechnijSieJakSMILEY2. Imię:Kamil3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/UsmiechnijSieJakSMILEY/193.33.177.101:27156/ dużo grałem i wy to wiecie 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil 16 lat to już pewnie wiecie, byłem już tu adminem i chciałbym powrócić do moich dawnych obowiązków admini z serwa mnie znają, dobrze mi szło zero skarg i na pewno zasługuje na drugą drugą szanse. Jestem kulturalny ( nie przeklinam), pomagam graczom i w ogóle chyba mnie tam lubią 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5 godz.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze 7:00 do 23:00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem już nawet na tym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Cieszy mnie bardzo że wróciłeś ale jestem na NIE. -pograj trochę bo dopiero co wróciłeś więcej nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Ja również jestem na nie Wróciłeś-Dobrze, ale pograj trochę, ostatnimi czasy nie widziałem Cię na serwie wogule :c Główne wymagania 1. Wymagany wiek - 17 lat 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze 3. Aktywność w dziale [DD2] http://forum.cs-classic.pl/topic/28660-nowe-wymagania/ Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rocznikowo będzie 17 za 2 dni Ale jak holi wspomniał dopiero wróciłeś, ja wiem ile ty grasz na serwie ale nie tak szybko. NIestety na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi