OsamaLWG 5 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 1. Nick: Osama 2. Imię: Karol 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bdb 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Osama/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc tak , Nazywam się Karol , chodzę do 3kl gimnazjum ^^ . Interesuje się głównie wędkarstwem , aczkolwiek mam tez duze zainteresowanie do komputerów . Moim zdaniem , pasuje na admina , poniewaz byłem juz kiedys administratorem wielu serwerów , głównie cod mod. Gdy wchodzę na serwer widze , jak niektórzy gracze łamią nałogow regulamin serwera. CHCIAŁBYM pomóc adminą , zwalczyc "wandali" i nadac spokój serwerowi , to tyle z mojej strony. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 3-4 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze 14-16 weekendy : 9;12 ; 14 - 18 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem , byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 -Steam -Wymagania -Gt to chyba żart? Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Użytkownik posiada warna. Niska aktywność na forum Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jestem na nie, powody: - ostatnio byłeś mało aktywny co widać po twoim GT, - aktywność na forum za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Użytkownik ma warna - podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi