Herako 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 131 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 58 minutes and 25 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Sopelek [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.28.130.113 ' [AMXBans] =============================================== Shadow poczony Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check W zawiązku, że nie gram pod tym nickiem, proszę o UB. Nigdy nie grałem i nie będę grał pod tym nickiem. Być może mamy ten sam adres IP i ja też dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zresetuj router i powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To spróbuj zrobić reset ip włącz i wyłącz modem jak masz zmiene ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herako 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Reset modemu nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herako 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To mogę prosić o tego UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) To poczekaj te 1,5 godzinki Xd A żeby nie było następnego razu to radzę nie używać przycisków od f9 do f12 . Edytowane 29 Grudnia 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Herako grasz pod nickiem Shadow na Codzie 350lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herako 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 W skrócie, Masz zmienne IP, załapałeś sie na IP "używane" już wcześniej i po prostu serwer wykrył bana na tym IP. Zrestartuj router albo poczekaj 24 godzin skoro ci restart routera nie pomaga Widocznie twoje IP zmienia się co 24 godzin (dokładnie o 00:00 każdego dnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi